GF Forsikring Fyn har fokus på lokale ildsjæle og entusiastiske borgere, de har derfor i 2021 indført en ny pris… En ildsjæle pris.

Næstved Lystfiskerforening har stort set siden sin start, meldt ud at vi støtter Fishing For Life, og vil på sigt også bidrage med arrangementer til velgørenhedsforeningen.

David Lind Nordby er ildsjælen bag Fishing For Life.
Fishing For Life blev grundlagt oktober 2019, efter David havde haft cancer tæt inde på livet. Og fokus var på en lidt overset eller ikke så modtagelig gruppe, nemlig mændene… og Fishing For Life rammer dem lige der hvor det er bedst.

Fiskeri…
Helstegt Pattegris…
og en auktion på superlækkert fiskegrej, en auktion hvor indtægten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

FFL (Fishing For Life) støtter, udover Kræftens bekæmpelse, også Knæk Cancer og har et samarbejde med “Kræft er ikke for børn”

FFL er NON-PROFIT og 100% frivillig velgørenhedsforening, som kun kører på Davids store lyst til at sætte fokus og ville gøre en indsats.

Udover David er en gift mand, både til sin hustru, men også til FFL, så har han også en finger med i “Stafet for livet“, hvor han både er PR- og Sponsoransvarlig, så er han også sponsoransvarlig for “Tænd et lys”

Efter en lang telefonsamtale med David, står det soleklart at vi har med en energi der er svær at stoppe, og jeg lod mig også forstå, at ovenstående bliver ikke alene, da der allerede er søsat nye projekter… enten selvstædige eller som søsterprojekter under FFL.

Der kan ikke herske nogen tvivl… David Lind Nordby er indbegrebet af ILDSJÆL.

Da Næstved Lystfiskerforening støtter op om David og hans arbejde med FFL, så ville det være så fedt, hvis vores foreningsmedlemmer gav David det anerkendende skulderklap, alle til tider har brug for, det er også med til at holde gejsten oppe.

Så lad os alle, hver især, give en stemme på David, som Fyns GF Ildsjæl 2021

HDu kan klikke her for at læse mere om FISHING FOR LIFE
https://fishingforlife.dk

Og du kan klikke her for at komme ind og stemme på David.
https://www.vindmedgf.dk/gf-fyns-ildsjaelepris-odense 

Der kommer 2 FISHING FOR LIFE arrangementer på sjælland.

Marielyst fiskepark – 28. august 2021
08.00 – 16.00
Tilmelding til fiskeri og spisning sker på https://fishingforlife.dk

Sorø fiskepark – 05. juni 2021
Program kan ses på https://fishingforlife.dk

På forhånd tak.

/Næstved Lystfiskerforening

David Lind Nordby
Stifter og formand for FISHING FOR LIFE