Indmeldelse i Næstved Lystfiskerforening

Det er fra december 2020, tanken Næstved Lystfiskerforening blev tænkt.
I dag er vi hastigt på vej mod 200 medlemmer, vi har fået fiskevand og opbakningen i Næstved og omegn er større end før.
Flere aktiver betyder også større udgifter, og vi er ikke længere hæmmet af ikke at kunne give dig noget, vi har 9 søer og et stykke å.
Men vi er ikke helt i hus endnu, vi er ikke nået dertil, hvor du som medlem skal stemme for en kontingentsats, så vi holder fast i støtteskabet.
Hvis tanken om vidensdeling, kurser, foredrag, kutterture, foreningsture til kysten f.eks. eller sommerfest med fantastiske fortælinger fra andre medlemmer og vil du vigtigst af alt, have det medansvar som en indmelding giver dig, så er det her chancen er.
Alle aldersgrupper er velkomne.
Tegn et støtteskab ved at udfylde formularen herunder, det koster 150 kr.
Efter betaling kan du søge om optagelse i vores Facebook medlemsgruppe på følgende adresse https://www.facebook.com/groups/naestvedlystfiskerforening

F.eks Morten Baj Mogensen
Hvordan ønsker du at betale?
Dine indsendte informationer, vil kun blive brugt i NLF regi, og vil ikke på noget tidspunkt, bevidst, blive overdraget til tredje part. Alle indsendte oplysninger, bliver slettet ved udmeldelse af Næstved Lystfiskerforening.
Indsendte fotos og medier (det kunne f.eks være PDF filer mv.) må benyttes uden foregående aftale med indsender, af Næstved Lystfiskerforening.